Divendres, 18 de Gener de 2019

L'Agència Catalana de Turisme reconeix Reus amb el distintiu 'Ciutats i viles amb Caràcter'

Altres municipis mitjans del país, com Tarragona, Vilafranca o Tortosa ja han estat distingides abans

29 de Novembre de 2017, per Redacció
  • L'acord per demanar l'adhesió al distintiu 'Ciutats i Viles amb Caràcter' va ser aprovada al ple

     

L'Agència Catalana de Turisme ha reconegut aquest dimecres a la tarda la ciutat de Reus amb el distintiu 'Ciutats i viles amb caràcter', durant un acte institucional dut a terme al Palau Moja de Barcelona. Aquest distintiu és adreçat a ciutats mitjanes que tenen "una forta personalitat, marcada pel seu caràcter històrico-cultural, enogastronòmic o artístico-creatiu", segons s'ha destacat des del consistori. El programa de l’agència agrupa els municipis per facilitar el seu posicionament i la seva promoció com a destinacions turístiques a nivell nacional i internacional, i té com a objectius preservar i promoure el patrimoni històric, arquitectònic, tradicional i paisatgístic; i promoure el turisme, com a eina de desenvolupament, diversificació econòmica i garantia de futur per als pobles i les ciutats.

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha assistit a l'acte de lliurament del distintiu i ha explicat que “el reconeixement contribueix a la política de projecció de ciutat que impulsem des del govern de Reus, i ens ofereix una plataforma molt potent per reforçar la visibilitat i la comercialització de l’oferta turística, comercial i cultural de Reus, i de la ciutat en el seu conjunt, que definim com una ciutat mediterrània, viva, dinàmica, moderna i en moviment constant; una ciutat on gaudir de la cultura, l'oci i el comerç”.

Tenir el reconeixement permetrà a Reus guanyar amb visibilitat a través dels canals de comunicació de l’Agència de Turisme de Catalunya; accedir a plataformes de promoció i comercialització específiques; i accedir a iformació especialitzada del mercat, entre altres avantatges. L’Agència Catalana de Turisme ha aprovat concedir el distintiu, després de l’adhesió de Reus a la marca 'Ciutats i viles amb caràcter', promoguda per l'Agència de Promoció de Ciutat Reus Promoció i acordada pel plenari de l’Ajuntament el passat 15 de setmebre.

Aquest distintiu també s’ha concedit a les ciutats de Girona, Lleida, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic i Vilafranca del Penedès.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges