Dijous, 18 d'Octubre de 2018

L'Ajuntament assegura que Pellicer es va pagar els vols a Brussel·les 'de la seva butxaca'

C's ha registrat una pregunta al batlle per saber si el viatge a Bèlgica ha tingut un cost econòmic per al municipi

09 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Pellicer, abans de volar a Brussel·les el passat dimarts, amb altres batlles del territori

    Cedida

"De la seva butxaca". Fonts municipals han assegurat a Reusdigital.cat que el batlle de la ciutat, Carles Pellicer, s'ha pagat el desplaçament a Brussel·les del passat dimarts per fer costat a Puigdemont i els consellers, en un viatge fet al costat d'altres batlles catalans, alguns dels quals de la comarca.

Aquest dijous al matí, el grup municipal de C's al consistori de la capital del Baix Camp ha registrat una pregunta al batlle per saber si els vols havien suposat una despesa per al municipi, tot apuntant de passada que "els viatges dels alcaldes són en representació de tot el consistori i en benefici dels interessos de tots els ciutadans, i no amb finalitats partidistes". 

COMENTARIS (5)

Comentaris

Josep  11 de Novembre de 2017

De ferits res de res

Nada de Nadal, donde estan los 1000 partes medicos, ningúno, todo una mentirà

Joan Huertas  11 de Novembre de 2017

Doncs......

....a la majoría de ciutadans de Reus ja ens va bé que el nostre alcalde, que ens representa per majoría, vagi a Bruselas per ajudar al President Puigdemont, el nostre president, encara que sigui amb els nostres diners.

Joan Huertas  10 de Novembre de 2017

Doncs......

......per apoyar el President de la Generalitat jo estaría d´ accord que els alcaldes ho fessin amb diners publics. Totalment d´ accord¡¡¡
Els que no esteu d´ accord perquè no dieu res quan el "gobierno de España" ha fet gairebé 1000 ferits, 314.ooo€ dedestrosses a les escoles i matenir 3 vaixells de policies a 300'000 € aldia+dietes+38 hotels.....perque no parleu d´això ?

Enric  10 de Novembre de 2017

esto no se lo cree nadie

ya estamos acostumbrados que todos estos gastos de viajes del independentista alcalde de Reus se los pague de su bolsillo, nadie se lo cree, perro que le vamos hacer, haber si se centra un poco en gestionar bien la ciudad que se le esta escapando de las manos.
Quien sacara la pancarta que hay puesta en el balcón de nuestro ayuntamiento, es la casa de todos pero no lo parece, haber si tendremos que subir los que no deseamos la independencia para quitarla

Ganxet  09 de Novembre de 2017

Val

Mol bo jajajajajajajajajajajajaj, tindrem d fer un seguiment dels comptes del Ajuntament, nomes per confirmaro sobre tot las depeses mes generiques.