Dimarts, 22 de Gener de 2019

L'Ajuntament de Reus comprarà una dotzena de vehicles elèctrics per als treballadors municipals

Es retiraran 16 vehicles per incorporar-ne 12 d'elèctrics

10 de Maig de 2018, per Arnau Martínez
  • El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, i l'alcalde, Carles Pellicer, visiten la fira de vehicles elèctrics, el passat 2017

    Reusdigital.cat

L'Ajuntament de Reus farà una inversió de 250.000 euros per fer una compra de 12 vehicles elèctrics. Ho ha avançat el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament, Daniel Rubio, al programa 'La Tarda' de la Xarxa de Comunicació Local en un debat sobre els vehicles elèctrics on hi ha participat LANOVA Ràdio, aquest passat dimecres.

La clau del cotxe, una aplicació

Rubio ha explicat que no seran per a cap servei concret municipal, sinó que es farà una compra de cotxes a disposició dels treballadors del consistori. "La clau del cotxe serà una aplicació mòbil que també tindrà compatibilitat amb la targeta de fitxar de manera que els treballadors podran obrir el vehicle fent una prereserva", ha indicat Daniel Rubio.

A través de l'app., els treballadors podran saber quins vehicles estan lliures, on es troben i la quantitat de bateria que disposen. Aquesta dotzena de cotxes, reemplaçaran 16 vehicles de l'Ajuntament: "Fem una compra intel·ligent, traiem 16 vehicles vells que actualment tenen un 10-12% d'amortització, per posar-ne 10 de nous, de mobilitat elèctrica", ha dit Rubio.

Amb aquest canvi, el regidor ha calculat que s'arribarà al 25% d'utilització dels vehicles nous.

Recupereu la intervenció de Rubio a 'La tarda', a LANOVA Ràdio (minut 21 de l'àudio):

COMENTARIS (1)

Comentaris

Pedro  10 de Maig de 2018

Fantastico

el endeudamiento es brutal y nos dedicamos a comprar coches, es de esperar que si tenemos tanto dinero extra se supone que nos bajaran los impuestos de una vez por todas, se nota que somos ricos, vamos a tirar la casa por la ventana, coches eléctricos, pabellones deportivos, `pistas para hacer deporte, parchado de varias vías de circulación, etc.etc. somos ricos, ya se nota y tenemos un pufo muy importante de dinero, en que piensan el equipo de gobierno, hay que distraer a la población, asi nunca protestaran

Reportatges