Dijous, 13 de Desembre de 2018

L'Ajuntament de Reus presenta recurs per no pagar les costes judicials de l'exalcalde Pérez

El consistori vol recuperar les retribucions variables d'Innova que considera que es van pagar indegudament

08 de Setembre de 2017, per Redacció
  • L'alcalde, Carles Pellicer, ha autoritzat la presentació d'un recurs per 'defensar els interessos generals'

    Judit Fernàndez/ El Punt Avui

El govern municipal ha presentat un recurs d'apel·lació contra la sentència del Tribunal de Comptes que obliga el propi consistori a pagar les costes judicials de l'exalcalde, Lluís Miquel Pérez, i eximeix aquest de qualsevol responsabilitat en el pagament de retribucions variables a l'exdirector d'Innova, Josep Prat. El consistori considera que aquests pagaments no es van fer de forma adequada i que són lesius pels interessos públics. A més, recalama que s'imposi un cost judicial per a Prat pels pagaments indeguts a CCM Estratègies i Salut (Carles Manté) i l'arquitecte Jorge Batesteza.

"L'apel·lació es fonamenta en la falta d'acreditació d'una part de les retribucions variables pagades al senyor Prat, en què no corresponen les costes a favor del senyor Lluís Miquel Pérez, i en considerar que corresponen costes en favor de l'Ajuntament de Reus i Reus Serveis Municipals", assegura el govern municipal. És a dir, el consistori encara vol recuperar uns diners que considera que Pérez va autoritzar de forma indeguda, davant una sentència del Tribunal de Comptes no li dona la raó.

La sentència feta pública el passat 14 de juliol condemna Josep Prat a pagar 900.000 euros per pagaments irregulars a Prat i Manté, una decisió que el propi implicat també ha recorregut. D'altra banda, la mateixa sentència deixava sense efecte la petició de l'Ajuntament de Reus per poder recuperar unes retribucions variables pagades a Prat. De moment, però, el consistori no es dona per vençut i ha presentat recurs en base a la seva obligació "de defensar els interessos públics". El termini per presentar recurs contra la sentència s'acabava aquest divendres, 8 de setembre.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Pep  08 de Setembre de 2017

No pagar

No se quiere pagar las Costas, por otro lado se deja gratis espacial a los independentista, se les facilita el estrado para sus charlas gratis, pagando el pueblo un poco de coerencia. señor alcalde

Reportatges