Diumenge, 27 de Maig de 2018

L'Ajuntament de Reus publica l'oferta d'activitats i recursos educatius

Es presenten una vintena de novetats

01 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'un taller educatiu sobre la història de Reus

    Cedida

La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística ha fet pública, aquest divendres, l'oferta d'activitats i recursos educatius (ARE) amb una vintena de propostes que són novetat i que esperen obtenir una bona acollida. El catàleg de les ARE, que el curs passat es va tancar amb un total de 119 propostes diferenciades, restarà obert durant tot el curs per anar-hi incorporant aquelles iniciatives educatives que es consideren d’especial interès, noves o renovades.

Set eixos temàtics permeten classificar l’oferta ARE: convivència i participació, cultura, història i patrimoni, natura i sostenibilitat ambiental, orientació laboral, salut i prevenció de riscos, i esports. També se’n pot fer una cerca per etapes educatives o franges d’edat: educació infantil (0-3 i 3-6), primària, secundària, persones adultes i famílies.

Algunes propostes del catàleg 2017-2018 experimenten un creixement cada any i és per això que se les considera com a recursos educatius consolidats, com és el cas de la Vella Quaresma, Corpus, els gegants i l'ou com balla, Fem Coral, Infants Ciutadans, l’Educació viària, les visites al Gaudí Centre i Reus històric, la Gimcana de l’alimentació saludable als mercats de Reus.

D’altres, es van renovant, és el cas de l’oferta de Salut, de la Biblioteca, del Museu, de l'Arxiu, de Joventut, dels Mercats, de Medi Ambient, d'Aigües de Reus, de l'IMFE i de la Sindicatura Municipal de Greuges, i un llarg etcètera que durant les properes setmanes s'hi aniran afegint. Les inscripcions es poden fer en l'enllaç de la primera línia de la notícia.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

Jaume  04 de Setembre de 2017

És necessari que surti el Dani Rubio a la foto?

Cal que surti el Dani Rubio en una foto d'un tema que ell evidentment no ha treballat? Li agrada molt figurar a aquest xic.