Dilluns, 21 de Gener de 2019

L'Ajuntament destina prop de 100.000 euros a la reforma del carrer de Balmes

Les obres duraran uns quatre mesos i serviran per ampliar l'amplada de les actuals voreres de la via

28 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'arxiu del carrer de Balmes de Reus

    Cedida

L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs aquesta setmana l’execució de les obres de remodelació del carrer de Balmes, en el tram comprès entre el carrer de Josep Prous i Vila i l’Avinguda de Jaume I. Les obres convertiran el carrer en un espai a un sol nivell amb l’objectiu d’eliminar les barreres arquitectòniques i uniformitzar-ne la imatge amb els vials ja remodelats de l’entorn més immediat. El pressupost de licitació és de 99.330,31 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució previst, de quatre mesos.

La longitud del tram a remodelar és de 84 metres, amb un àmbit afectat total de 668 m2. Actualment aquest tram del carrer de Balmes és de sentit únic, amb aparcament en cordó a un costat. La solució projectada manté el mateix sentit de circulació i (seguint els criteris del Pla de mobilitat urbana de Reus) serà a un nivell per millorar l’accessibilitat dels vianants augmentant l’amplada de les voreres actuals.

Per al desenvolupament dels treballs de remodelació es procedirà a la neteja del terreny i a l’enderroc de les voreres i vorades. El carrer es pavimentarà amb base de formigó, la zona de circulació amb una capa d’aglomerat asfàltic, delimitada per peces de granit. La remodelació també inclou la substitució de les tapes de clavegueram dels pous de registre, la millora i ampliació de la recollida d’aigües pluvials i la connexió de les baixants de pluvials a la xarxa de clavegueram.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

Enric  01 de Gener de 2018

Mas pavimentacion

En vez de gastar tontamente este dineral, lo que tendria que hacer es pavimentar y reparar muchas calles de Reus, calles que són de mucho transito y que fan pena de ver su estado

Reportatges