Cookie control
Divendres, 28 de Febrer de 2020

L’Ajuntament encarrega els projectes de connexió del passeig Nord i per fer del raval de Santa Anna zona de vianants

26 de Novembre de 2019, per Redacció
  • Una imatge del carrer de Vinebre

    Cedida

L’Ajuntament de Reus ha publicat aquest dimarts, 26 de novembre, al perfil del contractant el plec de clàusules que regirà el procés de licitació de l’encàrrec de redacció dels projectes executius de quatre futures obres de "millora viària", tal i com les han descrites fonts municipals. Són la connexió del passeig Nord, la transformació del raval de Santa Anna en zona de vianants, la vorera nord de l’avinguda de Sant Jordi i la plaça del Comte de Reus. La redacció dels quatre projectes, inclosa en el pressupost municipal de 2019, té un valor estimat de 25.619,84 euros (més IVA).

Els projectes executius hauran d’estar redactats tres mesos després de la signatura del contracte.

En el cas de la connexió del passeig Nord, des del consistori s'ha exposat que projecte haurà de plantejar una urbanització a mínims per connectar el carrer de Vinebre amb el vial que enllaça amb l’escola la Vitxeta i la urbanització Sant Joan. D'aquesta manera, es proposa la pavimentació amb asfalt. Es tracta d’una "solució provisional" mentre no es desenvolupi el planejament derivat de la zona, s'ha precisat des de l'Ajuntament. El pressupost d’aquest lot és de 7.438,02 euros (més IVA).

Pel que fa a la transformació del raval de Santa Anna en zona de vianants, es tracta de la primera fase d’una actuació dirigida a regular la mobilitat del tomb de ravals. Inicialment es pensa en un paviment a nivell tant de vianants com de vehicles. El sistema "haurà de ser versàtil", tal i com s'ha manifestat, i el carrer podrà ser totalment per a vianants o d’ús compartit. El projecte pot plantejar un sistema d''smart cities' per regular trànsit, s'ha indicat. El pressupost d’aquest lot és de 7.438,02 euros (més IVA).

Pel que fa a la vorera nord de l’avinguda de Sant Jordi, és el que queda per urbanitzar, davant del centre comercial. El projecte haurà de definir pavimentació, xarxa sanejament, jardineria, i senyalització, entre altres. El pressupost del lot és de 6.611,57 euros (més IVA). Sobre la urbanització de la plaça del Comte de Reus, l'encàrrec preveu projectar una intervenció a la plaça "per millorar les condicions d’ús i de seguretat". Haurà de tenir en compte els serveis existents d’instal·lacions; i definir pavimentació, xarxa sanejament, jardineria i reg. El pressupost del lot és de 4.132,23 euros (més IVA).

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

pepa  27 de Novembre de 2019

Que hay de lo mio

En que urbanizacion vive la concejala de urbanismo?
A que colegio van los hijos de la concejala?
Pues visto para sentencia.

enric  26 de Novembre de 2019

las luces no lucen

No tantos proyectos y mas inversión en las luces de navidad, pero que esta pasando, que luces mas tétricas, rudimentarias, y repetitivas en todas las calles lo mismo, que pasa en Reus, es que no se quiere atraer al publico en general para que se paseen miran las luces y COMPREN que es lo que se pretende en estas fiestas, es de cajón que no hay una buena sintonia entre nuestro ayuntamiento y el comercio en general, pero que les pasa es que cada año siempre pasa lo mismo MUY POCA INVERSIÓN y la que se hace no da el do de pecho, déjense de proyectos faraonicos, de piscinas cubiertas, de pabellones, inviertan en las luces de navidad, y pongan a trabajar la imaginación de todos los asesores que hay en nuestro ayuntamiento que son muchos y que nos cuestan un dineral