Dimarts, 16 d'Abril de 2024

L'Ajuntament explica el Programa de gestió alimentària a les escoles

En el marc de la Setmana europea de prevenció de residius s'han dut a terme xerrrades en centres educatius que hi col·laboren

23 de Novembre de 2018, per Redacció
  • La regidora Vilella, el passat dimecres, amb la canalla del Pare Manyanet

    Cedida

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Benestar Social, ha donat a conèixer el Programa de gestió alimentària responsable de Reus a l’alumnat de dues de les tres escoles que hi participen amb donacions del menjador escolar. En concret, el passat dimecres 21 de novembre es va fer una xerrada als estudiants de cinquè de primària del col·legi Pare Manyanet, i aquest divendres és previst realitzar-la als de cinquè i sisè de l’escola Montsant.

Els menjadors escolars de l’escola Puigcerver, de l'escola Montsant (a través de l’empresa Appel Catering) i de l’escola Pare Manyanet (a través del càtering Àgora Col·lectivitats) ofereixen menjar cuinat que el menjador social de Reus recull cada setmana i distribueix entre els usuaris del Programa de gestió alimentària responsable de Reus.

Setmana europea de prevenció de residus

Aquesta activitat educativa s’emmarca en la Setmana europea de la prevenció de residus, que enguany se celebra a tota Europa del 17 al 25 de novembre, i a la qual l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Benestar Social, s’ha sumat amb una sèrie d'accions informatives i de sensibilització, tals com la distinció dels establiments que participen en aquest programa amb un adhesiu identificatiu de la seva col·laboració. El passat dimecres, a més, es va dur a terme un reconeixement als paradistes del Mercat del Camp que col·laboren amb aquest programa.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics