Cookie control
Diumenge, 23 de Febrer de 2020

L’Ajuntament inicia els tràmits per treure a concurs públic el nou contracte de la brossa

El pressupost de licitació serà de 13 milions, i la durada del contracte serà de 10 anys

16 d'Octubre de 2019, per Redacció
  • El ple de clàusules es tractarà al ple del proper 25 d'octubre

    Reusdigital.cat

L’Ajuntament de Reus ha iniciat els primers passos de la tramitació administrativa per a la convocatòria del concurs públic per adjudicar el contracte de la brossa. El pressupost de licitació serà de 13.227.174,40 euros (IVA inclòs), i la durada del contracte serà de 10 anys. El consistori, segons fonts municipals, té previst aprovar el plec de clàusules i obrir la convocatòria del concurs públic per adjudicar el contracte en la sessió plenària prevista pel pròxim 25 d’octubre.

Aquest dimecres s'ha convocat la comissió informativa de Serveis generals i econòmics per debatre la qüestió en la reunió prevista per dilluns vinent. Pel valor estimat del contracte, l’Ajuntament ha publicat el preceptiu anunci amb informació prèvia al Diari oficial de la Unió Europea, pas anterior a la licitació. L’anunci exposa la previsió de contractar els següents serveis, dividits en lots. L’anunci també informa que l’adjudicació del lot corresponent al servei de neteja i recollida de residus contempla la subrogació del personal de l’adjudicatari que actualment presta el servei, d’acord al conveni col·lectiu del sector.

El primer dels lots és el de Serveis de neteja de l'espai públic i serveis de recollida de residus, que inclou la neteja de l'espai públic, incloent-hi el servei de neteja de parcs i zones verdes i el servei de buidatge i manteniment de papereres; així com els serveis de recollida dels residus municipals domiciliaris, comercials i industrials assimilables a comercials i els serveis de transport a les plantes de tractament.

El segon és la Gestió i manteniment de les deixalleries, que comprèn la gestió dels punts nets de Reus per prestar servei a particulars, comerços i altres petits productors com a centre de recepció i emmagatzematge selectiu de productes per a la seva reutilització, i de residus municipals per als seus tractaments posteriors (preparació per a la reutilització, valorització i disposició final).

Un altre dels lots és relatiu la Gestió, explotació i manteniment de la planta de voluminosos, que consisteix en la selecció, separació i trituració de residus voluminosos i fusta, amb l'objectiu d’optimitzar la valorització dels residus que entren i aconseguir el mínim rebuig possible.

Finalment, un quart lot se centra en la Integració tecnològica, per la qual es preveu la implantació d'un sistema d'informació intel·ligent de supervisió i control que permeti disposar d’informació directa del servei de recollida de residus i neteja.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics