El Centre Cívic del Carme farà, aquest dilluns, 10 de juliol, a les 10 del matí, una jornada formativa oberta pels bars i restaurants de Reus sobre la celiaquia i la cuina sense gluten. L'activitat, organitzada pel departament municipal de Salut Pública i en col·laboració amb l'Associació de Celíacs de Catalunya, es realitza per l'acord del plenari de l'Ajuntament de l'abril del 2016, que potenciava la creació d'una agrupació de comerços alimentaris sense gluten.
La regidora de Salut, Noemí Llauradó, presentarà aquesta jornada juntament amb diversos ponents del departament tècnic de l'Associació de Celíacs. L'objectiu és informar els restauradors de les oportunitats que té aquest mercat i explicar-los la malaltia. A més, rebran una petita formació sobre la manipulació d'aliments sense gluten o al·lèrgens.
El Projecte de l'Associació Celíacs de Catalunya, del qual forma part aquesta sessió informativa, pretén fomentar la creació d'establiments amb aliments que puguin consumir els celíacs.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics