Divendres, 19 d'Abril de 2024

L'Ajuntament organitza una jornada formativa sobre cuina sense gluten per als restauradors

07 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Aliments sense gluten

    El Punt Avui

El Centre Cívic del Carme farà, aquest dilluns, 10 de juliol, a les 10 del matí, una jornada formativa oberta pels bars i restaurants de Reus sobre la celiaquia i la cuina sense gluten. L'activitat, organitzada pel departament municipal de Salut Pública i en col·laboració amb l'Associació de Celíacs de Catalunya, es realitza per l'acord del plenari de l'Ajuntament de l'abril del 2016, que potenciava la creació d'una agrupació de comerços alimentaris sense gluten.

La regidora de Salut, Noemí Llauradó, presentarà aquesta jornada juntament amb diversos ponents del departament tècnic de l'Associació de Celíacs. L'objectiu és informar els restauradors de les oportunitats que té aquest mercat i explicar-los la malaltia. A més, rebran una petita formació sobre la manipulació d'aliments sense gluten o al·lèrgens.

El Projecte de l'Associació Celíacs de Catalunya, del qual forma part aquesta sessió informativa, pretén fomentar la creació d'establiments amb aliments que puguin consumir els celíacs.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics