Cookie control
Dijous, 12 de Desembre de 2019

L'Ajuntament prepara un dispositiu municipal amb motiu de les eleccions generals del 28 d’abril

Un total de 113 persones del consistori reusenc treballaran el dia de les eleccions perquè la jornada es desenvolupi amb total normalitat

26 d'Abril de 2019, per Redacció
  • Imatge d'un col·legi electoral de la ciutat

    Cedida

L'Ajuntament de Reus ha previst aquest diumenge un ampli dispositiu de mitjans humans i materials per facilitar el desenvolupament i difusió de la informació durant la jornada de les eleccions a les Corts Generals de l'Estat espanyol. Els avanços de participació i l'escrutini a Reus es podran seguir, com en altres convocatòries electorals, a través del web municipal i específicament al web dedicat a les eleccions, així com al perfil oficial de l'Ajuntament a les xarxes socials Twitter (@reus_cat) i Facebook, amb l’etiqueta (#EleccionsReus), i al canal municipal a Telegram (@ReusCatNoticies).

Les dades de participació referents a Reus es podran seguir mitjançant els canals municipals a les 2 del migdia, les 6 de la tarda i les 8 del vespre. Un cop es tanquin els col·legis electorals, a les 8 del vespre, s'aniran incorporant els resultats de l'escrutini dels vots emesos. Totes les dades s'oferiran en referència al global de la ciutat, i també per col·legis i districtes electorals. Cal tenir en compte que aquestes dades hauran de ser oficialitzades per la Subdelegació del Govern de l’Estat i per tant el seu valor és merament informatiu. Al web municipal també s'hi poden consultar les dades dels comicis anteriors i els col·legis electorals, entre altres informacions.

Els perfil oficials de l'Ajuntament de Reus a les xarxes socials permetran conèixer també les dades de participació i els resultats, així com les possibles incidències als col·legis electorals i altres informacions d’interès. L'Ajuntament de Reus ha renovat totalment el web d'eleccions i ha incorporat per primera vegada mapes interactius que permeten a l’usuari plasmar sobre el plànol de la ciutat totes les dades que es van generant al llarg de la jornada electoral. L’eina ofereix la possibilitat de comparar dades actuals i històriques i fer múltiples combinacions i comparacions sobre el mapa de Reus.

L’Ajuntament de Reus instal·larà a l’Oficina del Padró d’habitants (carrer de Sant Joan, antic hospital) el centre de consulta censal. Des d’aquest punt, i al llarg de tota la jornada electoral (de 9 del matí a 8 del vespre), s’informarà i s’atendran de manera presencial els dubtes de la ciutadania en qüestions relacionades amb el cens.

L’Ajuntament de Reus també destina treballadors municipals a tots els col·legis electorals per informar i resoldre els possibles dubtes de la ciutadania sobre les dades del cens.

A fi i efecte que la jornada electoral es desenvolupi amb tota normalitat i sense incidents, un total de 113 persones de l'Ajuntament treballaran el dia de les eleccions. Abans, dissabte, un equip de muntadors i el personal de la Brigada Municipal posarà a punt les taules i els col·legis electorals.

Els equips de treballadors municipals que es desplegaran amb motiu de les eleccions són els següents: 43 representants de l'administració als col·legis electorals, responsables de vetllar pel correcte funcionament de les votacions i de l'escrutini, d'assessorar el president de taula i de recollir les dades; 13 persones en punts d'informació; 45 agents de la Guàrdia Urbana; dos conserges; dues persones al Servei de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions; dues persones a Secretaria; tres persones a la Direcció de Comunicació Corporativa, i tres persones al departament de Població

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges