Dilluns, 10 de Desembre de 2018

L'ANC Reus, obligada a cancel·lar els dos vols xàrter per a la manifestació de Brussel·les

23 de Novembre de 2017, per Redacció
  • L'horari de vols de l'Aeroport de Reus és de 8 del matí a 8 del vespre durant l'hivern

    Reusdigital.cat

L'ANC Reus s'ha vist obligada a cancel·lar els vols xàrter programats per assistir a la manifestació de Brussel·les el pròxim dijous, 7 de desembre. D'aquesta forma, més de 260 persones no podran desplaçar-se en avió a Bèlgica des de Reus.

En principi, estava previst que dos avions sortissin de Reus al voltant de les 6 del matí el mateix dia 7 de desembre per aterrar de nou a la capital del Baix Camp abans de les 9 de la nit. Aquesta decisió per part de l'Aeroport no va convèncer als organitzadors perquè no es podien quedar a l'acte de les 5 de la tarda i només estar present al de les 11 del matí. Així mateix, aquest dimecres rebien la notícia que l'horari de sortida des de l'Aeroport de Reus resultava impossible perquè l'espai només operava durant l'hivern de 8 del matí a 8 del vespre.

L'ANC de Reus gestionava els viatges a Brussel·les amb dues agències, les quals actualment treballen per recol·locar els passatgers en vols que surten des de Barcelona. Per ara, prop de 75 persones ja tenen un nou bitllet. 

Des de l'entitat independentista reusenca animen s'ha fet una crida a les persones que volen desplaçar-se a Bèlgica a fer-ho amb autobús. La sortida està programada el dia 6 i l'arribada a Reus seria el 8. Per ara, hi ha quatre autocars plens i es preveu que la xifra es dupliqui al llarg d'aquests dies.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges