Dissabte, 23 de Març de 2019

L'ANC Reus ha omplert nou autobusos per anar a la manifestació de Madrid

Unes 500 persones ja s'han inscrit als autobusos que l'entitat independentista ha posat a disposició de la ciutadania a Reus

14 de Març de 2019, per Redacció
  • Imatge de la paradeta que ha instal·lat l'ANC Reus a la plaça de Prim

    Reusdigital.cat

L'ANC Reus ja ha omplert nou autobusos per anar a la manifestació del pròxim dissabte 16 de març a Madrid, en defensa del dret a l'autodeterminació. Unes 500 persones ja s'han inscrit als autobusos de l'ANC Reus, que sortiran de la ciutat a les 7 del matí, i que retornaran a la ciutat el mateix dia 16, a la matinada. "Encara ens queda alguna plaça", ha assegurat la secretària de l'entitat a Reus, Cori Torroja. Els interessats a comprar el tiquet d'autobús poden acostar-se a la plaça de Prim tant dijous com divendres, de 6 de la tarda a 8 del vespre.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ramon Salvat - Reus  15 de Març de 2019

Ja que hi aneu....

Estimats separatistes groguets: com ja heu pagat el viatge, si us plau, deixeu de fer el ridícul i aprofiteu el vostre desplaçament per gaudir de la magnifica Ciutat de Madrid, de la seva amable i simpàtica gent i l’enorme i boníssima oferta cultural i també, clar és, la gastronòmica. El vostre esperit i la vostra ment hi sortirà guanyant.

Reportatges