Dijous, 17 de Gener de 2019

Un moviment veïnal vol que l'espai verd de l'avinguda 11 de setembre es digui 'jardins Mayner'

El col·lectiu vol homenatjar la memòria de l'últim propietari de la zona, Ramon Mayner

12 de Gener de 2018, per Redacció
  • Imatge de l'espai verd que el veïnat vol batejar com els 'jardins Mayner'

    Reusdigital.cat

L'Associació de veïns 25 de setembre ha presentat una instància a la comissió de denominació de vials de l'Ajuntament de Reus per tal que l'espai verd a l'avinguda 11 de setembre es digui 'jardins Mayner'. Es tracta de la zona que el CDR ha proposat que es bategi com 'parc 1 d'octubre', qüestió que va ser tractada al darrer plenari de finals de desembre a partir d'una moció defensada per Esquerra i la CUP, i que va tirar endavant tot reformulant-se. De fet, ara ha de ser la comissió l'encarregada d'avaluar si la proposta és pertinent i retornar-la al ple per ser altre cop debatuda. 

La instància, que ha entrat aquest divendres al registre i a la qual ha tingut accés Reusdigital.cat, exposa que "després d'anys d'abandonament" l'espai ha estat recuperat temps més tard que el moviment veïnal proposés que la masia Mayner es convertís en un centre cívic. Qüestió que "sigui pel que sigui", s'hi indica al text, no ha tirat endavant.

Tot considerant que la zona verda inclou finalment algun dels elements de la masia, "des de l'associació considerem que la zona verda ha de dur el nom del seu últim propietari, Ramon Mayner". Per aquest motiu, doncs, volen que l'espai sigui batejat com 'jardins Mayner'. "Amb y, que era com s'escrivia el seu cognom", rebla l'escrit. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)

Comentaris

Clara Rivas  15 de Gener de 2018

per qui va aquest comentari

J.A.C.O. per qui va aquest comentari?

J.A.C.O.  13 de Gener de 2018

Recordar una malifeta no? Si us plau!

Quants socis, quants veïns i la seva relació pública on és? Qualsevol iniciativa, impugnada per certs personatges i suposades entitats, està a l'ordre del dia! Qualsevol història serveix per matxucar. Treballeu per millorar no pas per idees filosòfiques que divideixen i enfronten.

Reportatges