Divendres, 25 de Maig de 2018

Les bicicletes ompliran els carrers de Reus aquest diumenge

Hi haurà afectacions al trànsit al voltant del parc de Sant Jordi i durant tot el recorregut

16 de Març de 2017, per Redacció
  • Les bicicletes seran protagonistes aquest diumenge a Reus

    Reusdigital.cat

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus organitza, aquest diumenge, 19 de març, la Bicicletada popular solidària, promoguda conjuntament amb el Club Ciclista Reus, Reus Esport i Lleure i la col·laboració de Tretzesports. La Bicicletada té una llarga llista de col·laboradors i patrocinadors, cosa que permetrà que el 100% de la inscripció vagi a benefici de la tasca que desenvolupa la Fundació Noelia en la investigació per trobar la cura per a ls nens que pateixen distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. Les incripcions encara estan obertes.

La bicicletada vol promocionar l’ús de la bicicleta amb finalitat esportiva o d’exercici físic i ocuparà durant tot el matí del diumenge l’avinguda Sant Jordi, el parc de Sant Jordi i la plaça de l’Univers amb un seguit d’activitats complementàries al recorregut urbà de la bicicletada.

Afectacions a la mobilitat

Segons informa el Serveis de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, la bicicletada comportarà afectacions al trànsit a l’avinguda de Sant Jordi, on estarà prohibit l’estacionament als carrils a tocar del parc de Sant Jordi, des de les 6 del matí a les 2 del migdia,el mateix diumenge. A la resta de recorregut per carrers de tot el centre de la ciutat, es tallarà de manera puntual el pas de vehicles en el moment que hi passin els participants de la cursa.

El recorregut, totalment urbà, de 5,5 quilòmetres, amb sortida a l’avinguda de Sant Jordi seguirà l’itinerari per la plaça de Pompeu Fabra, riera de Miró, riera d'Aragó, avingudes de Pere el Cerimoniós i Jaume I, plaça d’Hèrcules, carrer de Misericòrdia, plaça de la Pastoreta, passeig de Prim, Plaça del Nen de les Oques, carrer de Sant Joan, plaça de Prim, ravals de Jesús, Martí i Folguera, Robuster, Sant Pere, plaça de la Puríssima Sang, raval del Pallol, plaça de Catalunya, raval de Santa Anna, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura, plaça de la Llibertat, avinguda de Sant Jordi i arribada, novament, al parc de Sant Jordi.

L’activitat té previst el seu inici a dos quarts d'11 del matí i a l’arribada, un cop desenvolupat tot el recorregut, a la plaça de l’Univers es desenvoluparan diverses activitats, sortejos, degustacions i animacions per tal de poder gaudir d’un matí festiu i esportiu. La inscripció solidària de 5 euros, encara es pot fer en línia al web www.tretzesports.org i presencialment a les botigues i centres col·laboradors.

COMENTARIS (0)