Dilluns, 28 de Maig de 2018

Les Comissaries Externes de Proximitat de Reus atenen més de 3.000 persones durant el 2016

01 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Foto d'un servei de la CEP del carrer de Sant Joan

    Cedida

Les Comissaries Externes de Proximitat de la Guàrdia Urbana de Reus han atès un total de 3.289 persones durant el 2016. Una xifra superior a la de 2015, amb 2.828. Els serveis realitzats per aquestes oficines del cos policial municipal des de la seva posada en marxa l'any 2013 han crescut pel que fa a demanda ciutadana, en especial els punts situats a l'antic Hospital (al carrer de Sant Joan) i a l'estació d'autobusos. Des del mes de maig de l’any passat funciona també la CEP a l'aeroport.

Entre les 3.289 persones ateses a les CEP el 2016 hi ha hagut 215 demandes de servei de policia, 191 instruccions de diligències judicials, 112 confeccions d'actes administratives i 69 elaboracions d'informes. La comissaria externa de proximitat amb més demanda de servei continua essent la de l'estació d'autobusos, que durant el 2016 ha atès un total de 1.617 persones. Pel que fa la de l'antic hospital, ho ha fet a 1.273 ciutadans i turistes.

A aquests tres punts d'atenció policial externs a la Comissaria Central cal sumar-hi les CEP que funcionen als diferents centres cívics. Són oficines externes amb les quals el cos municipal de seguretat dóna compliment a la seva estratègia de proximitat a la ciutadania. L'objectiu és facilitar la denúncia per part de la ciutadania, especialment de fets de baixa intensitat que, probablement, no serien denunciats si la població s’hagués de desplaçar a les comissaries centrals.

 

COMENTARIS (1)

Comentaris

antonio  01 d'Agost de 2017

verguenza

es vergonzosa,la seguridad en reus...llevamos desde hace 8 años empeorando y con una situacion de inseguridad espectacular....
no soi racista,,pero ultimamente por las noches y altas horas,,,mucha chusma por no decir otra cosa no deja dormir a las personas...y la policia que nada de nada....que se pasen por la plaza teresa miquel i pamies,...vereis que espectaculo de suciedad i vandalismo..es gratuita señor alcalde la fiesta...

Reportatges