Les escoles bressol municipals amplien les places del projecte Tastet d’Escola

Unes 100 famílies usuàries de les escoles bressol municipals han assistit a l'obra de teatre 'Mans', al Teatre Bartrina

20 de Març de 2017, per Redacció

  • Les famílies usuàries de les escoles bressol municipal van assistir a l'obra de teatre 'Mans'

    Cedida

Les escoles bressol municipals han ampliat les places del projecte Tastet d’Escola, una iniciativa de la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüístia que ofereix a les famílies una aproximació al que és una escola, amb l’objectiu d'afavorir el primer contacte amb el segon cicle d'educació infantil.

El termini d’inscripcions es va obrir, el passat dilluns, 13 de març, amb una oferta de 22 places, i davant l’alta demanda s’ha ampliar el número de places fins a 35. Les inscripciones es poden formalitzar a l'Oficina Municipal d’Escolarització entre les 9 del matí i les 2 del migdia i les places es cobriran per ordre d'inscripció.

El projecte Tastet d'escola s'adreça a famílies amb infants susceptibles de començar el segon cicle d’educació infantil al setembre del present any, és a dir, infants nascuts l'any 2014 i que el curs escolar 2017-2018 iniciïn la seva escolarització a P3.

En continuïtat amb la proposta feta el curs anterior, enguany el projecte se segueix oferint les cinc tardes lectives de la setmana. El projecte es desenvoluparà del 3 d'abril al 22 de juny; i el preu de la inscripció és de 57,60 euros mensuals.

100 famílies de les EBM, al Bartrina

Unes 360 persones, d’un centenar de famílies usuàries de les escoles bressol municipals, van assistir el passat dissabte 18 de març al Teatre Bartrina a l’espectacle 'Mans', programat per la regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística específicament per a les famílies que tenen infants escolaritzats a les escoles bressol municipals.

L’espectacle, de la companyia 'Fes-t'ho com vulguis', és un muntatge teatral que estimula els sentits i la imaginació, pensat específicament per als nens i nenes.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.