Les escoles bressol municipals comencen les jornades de portes obertes

El període de presinscripció serà entre el 2 i el 12 de maig

13 d'Abril de 2017, per Redacció

  • El període de presinscripció serà entre el 2 i el 12 de maig

    Cedida

Les escoles bressol municipals de Reus inicien aquest mes d’abril les activitats prèvies al periode de preinscripció per al curs 2017-2018 amb les jornades de portes obertes als diferents centres de la xarxa. El període de preinscripció s’obrirà entre el 2 i el 12 de maig. Totes les visites es faran de dos quarts de 6, a dos quarts de 7 de la tarda.

Coincidint amb els preparatius del nou curs, l’escola bressol municipal El Margalló acollirà el pròxim dimarts 18 d’abril, a partir de les 11 del matí, l’emissió en directe d'un programa especial a LANOVA Ràdio, dedicada a l’activitat de les escoles bressol municipals. Un dia després, al mateix centre, es farà la jornada de portes obertes de dos quarts de 6 a dos quarts de 7. El dia 20 es podrà visitar l'escola Montsant en el mateix horari.

El dilluns 24 es farà la jornada de portes obertes a El Marfull, i el 25 al Lligabosc. Així mateix, el dia 26 la jornada tindrà lloc a l'0livera, mentre que el 27 es podrà visitar l'EBM La Ginesta.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.