Les obres de reforma de l'entorn del tanatori finalitzaran al juny

L'adjudicació es va fer per un import de 126.617,95 euros

14 de Març de 2017, per Redacció

  • Visita d'obres de l'alcalde, Carles Pellicer, i el regidor Joaquim Enrech

    Cedida

L’alcalde, Carles Pellicer; i el regidor responsable de la divisió de Serveis Funeraris de Reus Serveis Municipals, Joaquim Enrech, han visitat aquest dimarts, les obres de reforma de l’entorn del Tanatori Municipal de Reus, que estan en marxa des de fa diveersos dies. El projecte que s’està executant preveu reordenar l’espai per fer-lo més útil i còmode per als usuaris de l’equipament, i fer l’edifici més visible i accessible des de l’avinguda del President Macià. Les obres tenen una durada de tres mesos així que la previsió és acabar-les al juny.

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp va adjudicar a l'empresa Infraestructuras Trade SL el contracte dels treballs per un import de 126.617,95 euros. En la reforma s’ha tingut en compte la importància de l’accés a través del pas de vianants de l’avinguda del President Macià amb el carrer de Cambrils. Des d’aquest punt es té una visió directe amb el vestíbul del tanatori. Per això és planteja una rampa molt suau que porta fins a un petita plaça, com a vestíbul exterior de l’edifici.

Des d’aquesta rampa fins a les jardineres que separen amb l’avinguda de Bellissens es forma una nova franja verda amb gespa o amb heura de fulla petita. Un altre accés important al tanatori és des de l’avinguda del president Macià amb el carrer de Sol i Ortega. Aquí es torna a repetir la mateixa solució.

Aquestes intervencions tenen com a objecte que l’apropament a l’edifici, salvant el desnivell, es faci de manera casi imperceptible. Com a fons d’aquest espai exterior i com a nexe amb el vestíbul interior, es construeix un espai cobert de 6,6 metres d’amplària i 4,20 metres de llargària.

L’altre intervenció important consisteix en l’enderroc dels murs de contenció de les jardineres en la confluència de l’avinguda del President Macià amb l’avinguda de Bellissens, i té com a objectiu que l’edifici sigui més visible des d’aquesta zona.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.