Divendres, 20 de Juliol de 2018

L'Escola Joan Rebull només donarà un 25% de les classes en castellà a un grup d'alumnes

De no complir-se aquesta quota, la responsabilitat seria de la directora

26 de Maig de 2016, per Enrique Canovaca
  • Uns pares de l'escola Joan Rebull volen que el seu fill rebi part de l'edució en castellà

    Reus.cat

L'Escola Joan Rebull, de Reus, aplicarà les mesures cautelars dictades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), però només en el grup que cursa el fill dels pares que han interposat la denúncia per rebre l'educació en castellà. Segons ha pogut saber Reusdigital.cat, el departament d'Ensenyament ha pres la decisió de complir amb aquest requeriment, a l'espera d'una sentència ferma, per protegir a la directora del centre. I és que el requeriment indica que si no es compleix el 25% de les classes en castellà per al nen de la família denunciant, la responsabilitat final serà de la direcció de l'escola.

El cas, avançat per Reusdiari.cat, suposarà que els alumnes d'aquell grup afectat hagin de fer part de les assignatures no lingüístiques en castellà, però no s'acabarà amb la immersió lingüística en tot el centre, de forta tradició catalanista. El requeriment ha provocat preocupació entre molts pares de l'escola Joan Rebull, però a hores d'ara, des de la direcció del centre no es vol fer cap valoració pública. De fet, la consigna donada pel departament d'Ensenyament és mantenir la discreció.

COMENTARIS (3)

Comentaris

josep  27 de Maig de 2016

Sr. J.A.C.O.

Foli que es español, aixi ho diría jo,qui son al que van comensar, teniu la memoria de un pardal,que la fotin fora aqueta directora, lSr. JACO, vol mens domini del catala?que mos pren per tontos o segos,al catalanisme no te que est a l·escola,lapell de brau corcada i mig podrida, es la del seu país,lo que si li dic COM A CATALA, que lo que esta podrit es la meva terra,i lan podrit tots aquets que avui mols volen dona lisons

APOL·LO  27 de Maig de 2016

NOSALTRES TAMBÉ TENIM DRETS

I per què els pares ho soporten?
No portar els fills a la clase seria una opció.
Volen guerra, lluitem tots!

J. A. C. O.  26 de Maig de 2016

Els de sempre ataquen de nou.

Fot-li que és Reus i de Catalunya. No és possible deixar les coses tranquil·les? On son realment els problemes, dins el cervell dels presumptes capsigranys que neguen ampliar cultures als seus fills per la filosofia de molts de la pell de brau corcada i mig podrida? Defensen llengües d'altres països i rebutgen el més proper! Guai del Paraguay!

Reportatges