Dilluns, 21 de Gener de 2019

L'Escola Rubió i Ors organitza actes per a La Marató de TV3

16 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Participants que han assistit a les diferents activitats solidàries

    Cedida

  • Participants que han assistit a les diferents activitats solidàries

    Cedida

  • Participants que han assistit a les diferents activitats solidàries

    Cedida

L'Escola pública Rubió i Ors ha organitzat per aquest dissabte, tot una sèrie d'activitats per col·laborar amb La Marató de TV3. Unes 100 persones han participat aquest matí en la caminada fins a la Boca de Mina, on els ha esperava una xocolatada popular. El programa continua amb un vermut, un partit de futbol, un dinar per a 150 persones. I per a la tarda del dissabte hi ha previst, sessions de màgia, projeccions de cinema, una visita històrica i cultural per a Reus, entre altres activitats.

La iniciativa solidària de l'escola rep la participació també dels gegants del barri, la Víbria i altres elements festius i musicals.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Escola Rubió i Ors La Marató TV3
Escola Rubió i Ors La Marató TV3
COMENTARIS (2)

Comentaris

Joan Anton Carricondo Oyonate  17 de Desembre de 2017

Això és el poble català!

Quan vulguin parlar de l'educació i l'escola catalana potser que mirin aquests exemples. Si no ho fan és millor que callin i no diguin més tonteries.

Montserrat Foraster Adserà  17 de Desembre de 2017

comunitat educativa

Ara que tant es parla de l'escola catalana l'escola pública Rubió i Ors de Reus ha donat una mostra més de cohesió i bona feina.
Ahir dissabte durant tot el dia mestres , pares,mares ,alumnes ,persones i entitats del barri,empreses solidàries....han col.laborat i participat de forma absolutament altruïsta amb la Marató de TV3 .
Caminada,xocolatada,dinar per a 150 persones,ruta històrico-cultural per Reus,màgia,cinema,batucada,zumba,rifa,futbol......amb desenes de persones.
Sense mirar quin idioma parlen o de quin color és la seva pell hem aconseguit riure junts,ballar,col.laborar,ajudar-nos...en resum viure l'escola com a part fonamental d'una societat diversa i respectuosa.
Sóc membre d'aquesta escola i ahir més enllà dels diners que varem aconseguir per a la Marató TV3 (que ens van omplir d'alegria) vaig sentir una societat unida gràcies (una mica,si se'm permet) a la feina de tantes mestres de la nostra l'escola com d'arreu del país.
Un dia per recordar sempre!!

Reportatges