Dilluns, 15 d'Octubre de 2018

L'independentisme fa 'Cultura per la República' a Reus

Els Nanos i el Bou de Reus se sumen a una cercavila impulsada pels CDR de la ciutat

17 de Novembre de 2017, per Text: Redacció/ Fotos i vídeos: Josep Gallofré/ Marc Busquets
  • Imatge de la cercavila

    Josep Gallofré

Unes 150 persones s'han aplegat aquest divendres, a dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de la Patacada de Reus per sumar-se a la cercavila 'Cultura per la República', que ha estat convocada pels diversos CDR de la capital del Baix Camp.

Els Nanos i el Bou no s'han volgut perdre la trobada, que ha marxat pel carrer del Vent per arribar finalment al Mercadal. Al capdavant, un grup ha lluït una pancarta en què s'hi ha pogut llegir 'Cultura és república', mentre que altres voluntaris han repartit informació de l'activitat dels comitès i els llaços grocs en suport dels presos polítics.

Els Nanos i el Bou, per part seva, han fet el recorregut tot ballant amb els assistents al ritme de l'acompanyament musical corresponent. Un cop al Mercadal, els assistents han tancat la cita amb els habituals parlaments de cloenda, en què s'ha donat suport a la República catalana. 

Des de la seva constitució, els CDR organitzen tot tipus d'actes i mobilitzacions oberts a la ciutadania. El col·lectiu celebra assemblees periòdiques per planificar futures activitats.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ganxet  20 de Novembre de 2017

Es refereix

A quina republiqueta es refereix?. Es refereix fer cultura a las animalades que va dir la ¿sra? Marta

Reportatges