Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

L’Institut Baix Camp treu molt bona nota pel seu model educatiu

El centre reusenc va participar en la 15a Jornada de Qualitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

11 de Novembre de 2017, per Redacció
  • La Jornada es va celebrar a la UAB

    Cedida

L’Institut Baix Camp de Reus va estar present en el 15a Jornada de Qualitat que es va celebrar el passat dijous a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la participació de més de 1.000 professionals, i que pretén posar el focus en la importància de l’organització i la gestió dels centres educatius.

Una de les ponències de la  jornada va portar per títol ‘Governança del centre: organització i gestió educativa’, i ha estat impartida pel subdirector general de la Funció Directiva de Centres Docents, Jordi Vilarubí,  la directora de l’Escola Virolai de Barcelona, Coral Regí, i el director de l’Institut Baix Camp de Reus, Jordi Lluís Queralt.

L’institut Baix Camp és un dels tres únics centres públics de tot Catalunya que va obtenir la puntuació +400 en el model d’excel·lència educativa atorgat per l’Associació Catalana per l’Excel·lència i el Departament d’Ensenyament.

A més del director, la sotsdirectora del centre i el coordinador pedagògic han participat com a ponents en tres taules sobre les bones pràctiques educatives i de gestió.

COMENTARIS (0)