L'institut sanitari Pere Virgili rep el segell d'excel·lència europeu en recursos humans

Aquesta acreditació és una oportunitat per incorporar una estratègia de recursos humans global

03 de Juny de 2015, per Redacció

  • Dos científics de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili

    Cedida

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha obtingut l'acreditació i el segell oficial europeu en recursos humans HR Excellence. Aquest distintiu és un reconeixement al IISPV per complir els principis generals de la Carta Europea de l'Investigador i el Codi de Conducta per la Contractació d'Investigadors, a més de donar suport a la seva voluntat de seguir millorant les polítiques i els procediments interns. Aquest distintiu suposa una oportunitat per incorporar una estratègia de recursos humans global, millorar les pràctiques internes i obtenir visibilitat internacional.

El IISPV va començar a tramitar el projecte d'obtenció d'aquesta acreditació d'excel·lència el juny de 2014 a través d'una primera anàlisi interna de la legislació vigent aplicable i de l'alineació de la Institució, amb els principis de la carta i el codi. Acte seguit, es va constituir un equip de treball amb representants, predoctorals, postdoctorals, tècnics, assistents i direcció per tal de treballar en l'anàlisi. En el transcurs d'aquest darrer any han treballat el pla d'acció a seguir durant els propers anys, el qual ha estat aprovat aquest 2 de juny de 2015.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.