Dimarts, 19 de Març de 2019

Mas Pintat programa activitats de manera quadrimestral i incorpora una tarifa social

Aquest dimarts s'ha celebrat la festa del desè aniversari

16 de Maig de 2018, per Redacció
  • Imatge de la festa del desè aniversari de Mas Pintat realitzada aquest dimarts a la plaça Abat Oliba

    Cedida

L'espai de suport a les famílies Mas Pintat ha aprovat una nova periodització dels tallers i els espais familiars que s'hi organitzen cada curs. El nou calendari de caràcter quadrimestral, de manera que s'atendrà un suggeriment expressat per les famílies usuàries en els darrers cursos.

Els preus públics aprovats preveuen la possiblitat que les famílies s'inscriguin a un, dos o tres espais o tallers familiars per cada quadrimestre, així com la reserva de places per a famílies que es trobin en situació de vulnerabilitat econòmica i ho acreditin amb un informe dels Serveis Socials. En aquest darrer cas, hi haurà un preu simbòlic de 5 euros per la inscripció quadrimestral a cada espai o taller. 

 

Els espais i tallers familiars són serveis que promouen espais de trobada integeneracionals des del vessant formatiu, lúdic i social, prenent com a referència vinculant el moment de criança en què es troba cada família. 

Festa del desè aniversari

Mas Pintat ha celebrat aquest dimarts a la tarda el Dia Internacional de la Família a la Plaça Abat Oliva, amb la companyia Pessic de Circ, que ha instal·lat l’Apicirc, un espai de joc i experimentació sensorial ambientat en el circ i les abelles adreçats als infants de 0 a 3 anys. 

La instal·lació ha inclòs una espai on els nens i nenes han pogut descobrir un món d’objectes, titelles i joguines fabricades artesanalment i amb materials nobles (fusta, suro, tela, bambú). Els pares i mares han pogut interactuar amb els seus fills des de l’exterior d'aquest espai fet a la mida dels infants. Com a final de festa s'ha realitzat una batucada.

COMENTARIS (0)

Reportatges