Més de 400 alumnes paticiparan a la Gimcana de l'alimentació saludable

Aquesta activitat està adreçada als estudiants de 6è de primària i tindrà lloc al Mercat del Carrilet i al Mercat Central

13 de Març de 2017, per Redacció

  • Alumnes participant a la 3a Gimcana de l'alimentació saludable al Mercat del Carrilet

    Cedida

La Gimcana de l'alimentació saludable reunirà més de 400 alumnes de 6è de primària als Mercats de Reus, els dies 14 i 16 de març. La gimcana té l'objectiu de conscienciar als estudiants sobre la millora dels hàbits alimentaris, com també de valorar la riquesa alimentària del nostre entorn i conèixer els productes frescos. Aquesta activitat està adreçada als alumnes de 6è de primària de les escoles de la ciutat.

El Mercat del Carrilet acollirà 160 alumnes que faran les proves de la gimcana, el dimarts, 14 de març, entre dos quarts de 10 i les 12 del matí. El dijous, 16 de març, 245 estudiants faran la gimcana al Mercat Central, a partir d'un quart de 10 i fins a les 12 del matí. Els alumnes s'hauran de repartir en grups en arribar als mercats i hauran de respondre preguntes i fer proves relacionades amb l'alimentació, la salut i els productes frescos i de mercat. Per això, es mouran per les diferents parades i hauran de completar la Gimcana en un temps determinat.

En aquesta 4a edició de la Gimcana de l'alimentació saludable participaran les següents escoles: Marià Fortuny, Alberich i Casas, Pompeu Fabra i Rosa Sensat, que faran la prova al Mercat del Carrilet; i General Prim, La Salle, Ciutat de Reus, Cèlia Artiga i Sant Josep, que participaran en el Mercat Central.

Aquesta activitat està organitzada per la regidoria de Salut amb la col·laboració de les regidores de Via Pública, d'Ensenyament i Política Lingüística, dels Mercats de Reus i la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la participació d'alumnes del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.