Cookie control
Diumenge, 17 de Novembre de 2019

Neix una nova beguda a Reus que barreja vermut amb 'frappé'

13 d'Abril de 2016, per Redacció
  • Imatge del Fravermouth

    Cedida

La cafeteria La Costarrica i Vermuts Miró han creat el Fravermouth, una beguda per a prendre com postres o refresc. El nou combinat neix de la fusió de la famosa beguda gelada 'frappé', amb vermut de Reus.

El 'Frappé', creat a Grècia fa gairebé 60 anys, s'ha convertit en una beguda de masses en els darrers anys. Originàriament era feta amb cafè i sucre, però la recepta ha evolucionat amb la inclusió de xocolata, fruita o te, i ara amb vermut. L'objectiu, tal com expliquen els creadors, és generar un impacte en la venda de vermut català arreu d'Europa. A més, pretenen incloure-ho en les cartes de cafeteries i restaurants de l'Estat espanyol i de l'àmbit europeu.

El Fravermouth conté extracte de vermut, batut Smothie i sabors cítrics, gel picat, una perla de Vermut Miró, i una combinació secreta de La Costarrica. La beguda ja s'ha presentat en societat i compta amb centenars d'adeptes a Reus, expliquen des de l'establiment impulsor.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics