Dilluns, 15 d'Octubre de 2018

Nou atac al bar Toribio de Reus durant la matinada d'aquest diumenge

Han estripat els tres tendals exteriors de l'establiment

20 de Novembre de 2017, per Josep Gallofré
  • Imatge d'un tendal estripat del bar Toribio

    Cedida

  •  

El bar Toribio de Reus, ubicat a la plaça de l'Abat Oliba, a Horts de Miró, ha tornat a ser objecte d'una bretolada la matinada d'aquest diumenge. En aquesta ocasió, els propietaris han trobat els tres tendals exteriors estripats. L'establiment ja va ser objecte d'una agressió aquesta passada setmana, quan van fer pintades de 'Fora fatxes' i van enganxar diversos cartells a la façana exterior.

Els propietaris del bar Toribio han explicat a Reusdigital.cat que van tancar l'establiment al voltant de dos quarts de 2 de la nit i que en tornar es van trobar amb els fets. En aquest sentit, suposen que ho han fet pels mateixos motius que les pintades: no tancar durant les vagues generals i estar, suposadament, en contra de la independència de Catalunya. Des de l'establiment deixen clar que "es pot pensar d'una forma o d'una altra, però mai hem barrat el pas a ningú per aquest motiu". "Aquí hi ha el màxim respecte entre tots", han expressat.

De nou han interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra. La primera, després de netejar-se les pintades, va quedar arxivada, però aquesta segona s'investigarà per intentar esclarir els fets.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

COMENTARIS (5)

Comentaris

Félix  21 de Novembre de 2017

Toribio

Soc el que llegueix molt, . . . de vegades amb el llibre electronic i el ordinador portatil a l'hora . . . perque pogueu saber qui es en Félix, una abraçada ben forta desde la llunyania . . . i esperem que fins aviat . . . les coses de la vida han volgut allunyarme de Reus pero compto en tornar el mes aviat que pugui, fins llavors, anims i una forta abraçada.

Félix  21 de Novembre de 2017

Respecte

No mereix cap respecte, trovo, el que no signa amb el seu nom els comentaris, i trovo de molt mal gust que un mitjá de supossada comunicació els accepti, tot el meu respecte per a en Toribio i la seva gent.

Félix  21 de Novembre de 2017

Fastic

He viscut a Reus uns anys, i al bar Toribio no tant sols i he estat, sino que en David de la CUP de Reus hi ha dinat, la independencia, de la que soc un fervent partidari, si ha de ser així ja podeu esborrarme, tot i saver que d'imbecils en hi ha a tot arreu, no fa cap favor a la causa el comportament d'aquestos, mal anomenats bretols, tot i que podria ser que no fossin del "nostre bandol" . . . tot el meu suport a en Toribio i la seva gent, tanquin ó no tanquin el dia que vulguin, la bona gent es i ha de ser benvinguda arreu . . . i mes a casa nostra, facin el que facin i creguin en el que creguin, per aixó ja tenim espanya, malparits.

Ajo-arriero  20 de Novembre de 2017

Ánimo para seguir luchando por la integridad.

Eso de que no hay es un cuento chino. Violencia es todo aquello que atenta contra la libertad de expresión personal. Todo lo que los unos no quieren para sí, lo hacen para los otros. El respeto se gana no es lo mismo que lo que se destruye. ÁNIMOS, Y SOBRE TODO, PACIENCIA QUE ES LA MADRE DE TODA LA CIENCIA. Saludos

Gantxet  20 de Novembre de 2017

Segur?

Aixo voleu dir que o fan els mes democrates del univers?, els que diuen no a la violencia?, segur que son uns bretols, ¿ara es diuen aixi?

Reportatges