Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Nou establiments dels Excèntrics s’adhereixen al Voluntariat per la llengua de Reus

També s’hi han incorporat el Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant

07 de Setembre de 2015, per Redacció
  • Establiments de la zona dels Excèntrics

    Reusdigital.cat

Els propietaris de Cal Sendra Aliments, Fresh Fruits, Centre Rius-Gabinet Psicològic, Centre d’Estètica Cuc, Centre d’Estètica Nail Center, Farmàcia Freixas, Llibreria Catòlica, Safareig i Viatges Mestres s’han compromès a atendre en català les parelles lingüístiques, sobretot els clients que fan servir el català amb un accent o un domini propi d’un parlant nou, però que s’hi adrecen perquè els atenguin en aquesta llengua. Anteriorment també s’hi havien adherit el Centre Botànic, Campus i el bar de l’Orfeó, adscrits a aquesta mateixa associació.

Així mateix el Voluntariat per la llengua es reforça amb la col·laboració d’entitats del Baix Camp i el Priorat que contribueixen a la difusió del programa entre els seus associats per mitjà dels webs i les xarxes socials. El Centre d’Estudis Riudomencs Arnau Palomar i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant són les dues últimes incorporacions, que s’han adherit a una xarxa de més de quaranta entitats del Baix Camp i el Priorat.

COMENTARIS (0)