Diumenge, 24 de Febrer de 2019

Nou operatiu contra les connexions fraudulentes d’electricitat a Reus

La companyia elèctrica comprova si s’han tornat a fer connexions il·legals després dels talls efectuats fa 10 dies

14 de Juny de 2018, per ACN/ Redacció
  • L'operatiu s'ha produït aquest dijous

    ACN

Operaris de la companyia Endesa han tornat aquest dijous al barri de Mas Abelló de Reus davant les sospites que s’han pogut fer reconnexions fraudulentes a la xarxa elèctrica. Cal recordar que, el 4 de juny, un ampli dispositiu va revisar 104 habitatges de la zona de les Verges i va procedir a tallar 47 connexions il·legals a la xarxa elèctrica i tres a la d’aigua potable.

Davant les sospites que s’haurien tornat a punxar connexions neutralitzades ara fa 10 dies, efectius de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d’Esquadra s’han desplegat novament a la zona per donar suport als operaris mentre fan les comprovacions pertinents. Arran del dispositiu del 4 de juny, els Mossos també van desmantellar una plantació interior amb 400 plantes de marihuana amagada en un dels habitatges del barri, la majoria dels quals estan ocupats il·legalment.

Fonts municipals han exposat que durant el dispositiu s’ha comprovat que s’havien realitzat 12 reconnexions il·legals a la xarxa de llum, de les que ja es van tallar la setmana passada; i s’ha procedit a tallar-les de nou. El dispositiu de la setmana passada es va tancar amb la localització i el tall de 47 connexions fraudulentes a la xarxa de llum. Els cossos de seguretat han donat suport als operaris en les inspeccions tècniques i els talls de les connexions il·legals als carrers de Mare de Déu del Saliente, de Mare de Déu de Guadalupe, de Mare de Déu de La Cabeza i de Mare de Déu de La Macarena. L’operatiu ha comptat amb la participació d’agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Especial d'Intervenció Ràpida de la Guàrdia Urbana, i agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana dels Mossos d’Esquadra.

El dispositiu, s'ha assenyalat des del consistori, forma part de la col·laboració dels dos cossos policials amb les empreses de subministraments, per garantir la seguretat dels operaris en les actuacions per tallar les connexions il·legals a les xarxes.

COMENTARIS (0)

Reportatges