Dilluns, 21 de Gener de 2019

Oberta la matrícula dels nivells C2 i superior de català a Reus i Cambrils

19 d'Agost de 2015, per Redacció
  • El CNL de Reus ofereix els cursos de català en modalitat presencial i a distància

    Cedida

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus (CNL) ofereix els cursos de català de nivell superior (abans anomenat D) tant a Reus com a Cambrils en modalitat presencial i també a distància. Començaran a l'octubre i enguany tindran un preu de matrícula més econòmic, segons apunta l'organització.

Les persones interessades a millorar els seus coneixements i obtenir aquest certificat oficial poden fer la preinscripció per Internet al formulari que trobaran a www.cpnl.cat/reus. Els cursos, de 90 hores de durada, començaran a l'octubre i acabaran a l'abril o maig, segons la modalitat escollida. En concret, s'ofereixen cinc possibilitats: tant a Cambrils com a Reus un curs presencial dos vespres a la setmana o un curs presencial intensiu la tarda de divendres, i un curs a distància.

Enguany, el preu de matrícula per a aquests cursos és de 242,52 €. Des de 2014, el de nivell superior té un nou enfocament, d'acord amb el Marc europeu comú de referència, que prioritza les habilitats comunicatives. Les inscripcions es formalitzaran al mes de setembre. En el cas de Reus, del 16 al 18 de setembre per a antic alumnat i del 21 al 28 per al nou, i en el cas de Cambrils, del 14 al 16 de setembre per a l’’antic alumnat i del 17 de setembre al 2 d’octubre per al nou. Més informació a www.cpnl.cat/reus o al tel 977 12 88 61.

COMENTARIS (0)

Reportatges