Dimecres, 20 de Juny de 2018

Obre el període de preinscripció de l'oferta formativa a l'escola per adults Marta Mata

El període es tanca el pròxim 27 de juny

15 de Juny de 2017, per Redacció
  • Alumnes de l'Escola Marta Mata

    Cedida

El Centre de Formació de Persones Adultes Marta Mata, depenent de la regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, obre el 19 de juny el període de preinscripció per al curs 2017-2018. Les persones interessades a preinscriure's podran fer-ho fins al 27 de juny. L'oferta formativa d'aquest centre municipal que enguany celebra 20 anys en servei continua tenint com a eixos principals la Informàtica, la formació bàsica i la preparació per a les proves d'accés a ensenyaments reglats.

Després de l’èxit en els resultats obtinguts a les proves d’accés a cicles formatius (un 90% d’aprovats en les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i un 81 % en les d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior), l’Escola Marta Mata consolida l’oferta formativa proposada en cursos anteriors i l’amplia amb dos nous cursos d’informàtica. Així doncs per al curs 2017-2018 s’oferiran dos cursos d'informàtica, un Cicle de formació instrumental, el Graduat en Educació Secundària, i els accessos a Cicles Formatius de Grau mitjà i Superior i la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.

El període d'inscripció és de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, del 19 al 27 de juny, i de 5 a 8 de la tarda, del 19 al 22 de juny i els dies 26 i 27 de juny.

COMENTARIS (0)

Reportatges