Diumenge, 27 de Maig de 2018

Originals samarretes dels Gegants de Reus, per a la Festa Major

30 de Maig de 2017, per Redacció
  • Imatge de les samarretes

    Cedida

Una de les novetats de la propera Festa Major de Reus són les noves samarretes dels gegants de la ciutat, dissenyades pel conegut dibuixant Napi, amb un traç original que recorda la seva carrera com il·lustrador. Al dibuix apareixen els indis, els moros, els negres, els japonesos i la Mulassa, posant davant d'una càmara fotogràfica que subjecta el Vitxet, al costat de la Vitxeta que els crida l'atenció perquè mirin a l'objectiu.

Les samarretes, vermelles per als joves i negres per als adults, es poden adquirir a Cop d'Ull (Ample,3), El Barato (Major, 21) i a la Botiga de la Festa, al preu de 16,00 euros. Les talles van des d'1 any a la XXL, i es poden demanar també (només a Cop d'Ull) entallades per a noies o d'un altre color.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)

Comentaris

Xavier Gomis  31 de Maig de 2017

Samarreta amb la imatge dels Gegants de Reus, si

Tothom pot treure benefici de la imatge dels elements festius de Reus, tothom menys aquells que els fan ballar i en tenen cura.

I encara es mes fort quan es un particular camuflat al darrera d'una empresa i que esta, o ha estat, relacionat amb un element festiu que no es el que surt a la samarreta.

Podria entendre que ho fes l'Ajuntament/Imac, pero una empresa no.