Dimecres, 15 d'Agost de 2018

Reus celebra el Dia internacional contra la discriminació per orientació sexual i orientació de gènere

Fito Luri llegirà un manifest a la plaça del Mercadal, a les 8 de la tarda

17 de Maig de 2017, per Redacció
  • L'alcalde Pellicer ha penjat la bandera de Sant Martí de l'edifici consistorial

    Cedida

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i altres membres del consistori han acompanyat aquest dimecres al matí una representació del col·lectiu gai, lesbià, bisexual i transsexual del Camp de Tarragona durant l'acte de col·locació de la bandera de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament de la ciutat. Aquest és un dels actes que s'organitzen aquesta setmana a Reus coincidint amb el fet que el 17 de maig es commemora arreu del món el Dia internacional contra la discriminació per culte, per orientació sexual i identitat de gènere.

Aquesta tarda, a les 8, es realitzarà una concentració a la plaça del Mercadal amb la lectura d'un manifest a càrrec del cantautor Fito Luri.

Primer Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual de Catalunya

Aquest passat dimarts a la tarda s'ha presentat a Reus el primer Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual de Catalunya, sorgit del desenvolupament de la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, que preveu la creació d'aquestes oficines arreu del territori.

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència del consistori, Montserrat Flores, i la directora general d'Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata, han signat un acord per a la creació del nou Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual (PADS), ubicat al Casal de les Dones. Aquest nou servei donarà informació i assessorarà entitats i ciutadania en referència als drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGBTI).

 

COMENTARIS (0)

Reportatges