Diumenge, 24 de Març de 2019

Reus commemora el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia

17 de Maig de 2018, per Redacció
  • Imatge de la bandera LGTBI a la façana de l'Ajuntament de Reus

    Alex Plaza

Reus commemora amb diversos actes aquest dijous, 17 de maig, el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia. A les 9 del matí s'ha realitzat la penjada de la bandera de l'arc de Sant Martí en un balcó de l'Ajuntament de Reus i, posteriorment, s'ha fet la lectura del manifest contra l'homofòbia, a càrrec de membres del col·lectiu H2O. 

A la tarda s'ha programat un acte a dos quarts de 7 de la tarda al Casal de les Dones, en què es presentarà l'exposició i el projecte 'Som així! Quotidianitats lesbianes', amb la participació de les impulsores de la iniciativa, Pepa Vives i Carme Porta, i la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores.

A l'acte de col·locació de la bandera de l'arc de Sant Martí al balcó de l'Ajuntament hi han assistit l'alcalde, Carles Pellicer, i diferents membres del govern i dels grups municipals.

Aquests actes es realitzen amb la col·laboració de l'entitat H2O, referent al territori del col·lectiu LGTBI. Entre els objectius del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia hi ha la lluita contra l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a través de la visibilització d'aquesta reivindicació i dels col·lectius que hi són implicats, així com la sensibilització del conjunt de la població.

 

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ganxet  17 de Maig de 2018

Ganxet

i contra la xenofobia del Alferez del Ejercito de Tierra de España?

Reportatges