Dilluns, 24 de Setembre de 2018

Reus per la independència omple 25 autobusos per anar a la manifestació de diumenge

L'ANC confirma que arreu del país se n'han omplert mig miler

13 d'Abril de 2018, per Redacció
  • La marxa recorrerà diverses vies de Barcelona

    Reusdigital.cat

Reus per la independència ha omplert 25 autobusos de cara a la manifestació d'aquest diumenge, 15 d'abril, a Barcelona. La cita s'ha convocat "en defensa de la democràcia, l'alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats", segons s'ha indicat des de la plataforma.

La marxa l'organitza l'Espai Democràcia i Convivència, que aplega sindicats i diverses entitats, entre les quals l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. Amb el lema 'Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!', la marxa s'iniciarà a la plaça d'Espanya, a dos quarts d'1 del migdia, i recorrerà tota l'avinguda del Paral·lel, fins a les Tres Xemeneies, on es farà l'acte final. Des de les assemblees territorials de l'ANC s'han organitzat més de 500 autocars.

A Reus ja se n'han omplert 25 i aquest divendres a la tarda encara es podran comprar tiquets a la seu del raval Sta. Anna, 2. L'horari d'obertura serà entre les 6 i dos quarts de 9 del vespre.

La sortida, diumenge, es farà a dos quarts de 9 del matí a l'avinguda de Riudoms.

COMENTARIS (1)

Comentaris

obriu els ulls  13 d'Abril de 2018

teniu tot el dret

teniu tot el dret a la manifestacio,`pero tambe te tot el dret la justicia a actuar i gastigar als que,despres de 100 avisos es salten totes les lleis posibles,teniu tot el dret a sortir al carrer,mentre europa us ignora totalment,teniu tot el dret a protestar mentre ciudadans,per molt que us pessi,eesal partit amb mes vots a Catalunya..