Divendres, 19 d'Abril de 2024

Reus reposarà l'asfalt de diversos carrers aquesta setmana amb una inversió de 291.000 euros

Via Pública inverteix més de 421.000 euros en dos anys en la millora dels carrers de la ciutat

07 de Maig de 2018, per Josep Gallofré
  • Imatge de l'asfalt en mal estat, a la riera de Miró

    Alex Plaza

  • El regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, explicant les obres de reasfaltat

    Cedida

La regidoria de Via Pública de l'Ajuntament de Reus comença, aquesta setmana, un paquet d'actuacions per reposar l'asfalt de diversos carrers, amb una inversió de 291.000 euros. Les obres serviran per millorar el manteniment de diferents carrers del municipi i garantir la seguretat del trànsit.

S'actuarà en vials que tenen el paviment en mal estat, deteriorats a causa del deteriorament i envelliment amb el pas del temps. Així, els treballs afectaran un total de 17.763 metres quadrats al camí de Riudoms, a la riera de Miró -en el tram comprès entre el carrer de Dom Bosco i el carrer del Roser-, el passeig de Mata, el carrer de Cabrera i la plaça d'Antoni de Villarroel.

Les obres començaran el 9 de maig, amb l'actuació al camí de Riudoms fins al dia 11. Posteriorment, els treballs continuaran a la riera de Miró, entre els dies 14 i 16 de maig. En una data encara per concretar, es duran a terme les tasques de reasfaltat al passeig de Mata, carrer de Cabrera i a la plaça d'Antoni de Villarroel. En aquest darrer cas, els treballs s'iniciaran un cop acabin les obres de construcció de la nova rotonda. En aquesta zona també es canviarà l'asfalt del primer tram de l'avinguda de Pere el Cerimoniós fins a la rotonda de l'avinguda del Carrilet.

A causa de les obres, el servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana planificarà itineraris alternatius i es comunicaran les afectacions en el servei de transport públic municipal.

Inversió de més de 421.000 euros en dos anys

Aquest paquet d'actuacions que començarà forma part del pressupost d'inversions del consistori de l'exercici 2017. L'Ajuntament, però, ja ha fet altres treballs amb la partida econòmica del passat any, amb un import de 60.000 euros. S'han realitzat al carrer del doctor Robert, carrer de l'Amargura, camí de l'Aleixar, avinguda del doctor Vilaseca, carrer de Campoamor, carrer de Roger de Belfort, camí de Riudoms, avinguda dels Països Catalans, avinguda del Comerç, avinguda de Marià Fortuny, riera de l'Escorial, carrer del general Moragues i avinguda de Bellissens.

A més, és previst que se n'executin d'altres a càrrec dels comptes de 2018 per un cost de 70.000 euros. Pel que fa al pressupost específic d'inversions de Via Pública de 2018, aquest encara està per definir. Amb tot, però, la suma que l'Ajuntament destina a la millora de carrers en dos anys ascendeix a més de 421.000 euros.

 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric  07 de Maig de 2018

Reus esta fatal

Hay que pasearse por Reus en coche y poder darse cuenta de con están las calles, las avenidas, las plazas, su pavimento esta desastroso, se han desgastado con el tiempo y están muy mal, parece una ciudad de tercera clase, muestro alcalde dice en numerosas ocasiones hay que ENDRESA , pues no se nota, me parece poco dinero si es que queremos hacer una fuerte inversión en las calles, con lo que hay presupuestado es solamente para hacer parches como siempre que no sirven de nada, hay que invertir constantemente en las calles de nuestra ciudad y no dejarlas que se deterioren cada día mas y mas, me parecía que había una brigada que solamente estaba para reparar los baches del suelo, pero no se nota, hay baches históricos, de todas maneras hay que pasearse constantemente por Reus para darse cuenta de lo mal que esta, menos gasto de Trapezi, de la Ciudad de la Música . etc,etc y mas gasto en las calles que cuando llegan gente de fuera no digan que cuidad mas descuidada, esto nos hace daño

JOSEP. P  07 de Maig de 2018

MOLTS KM. ES PODEN FER

Amb 291.000 euros, es poden fer moooooolts Km. de carrés.