Dilluns, 28 de Maig de 2018

Reus tindrà un nou acte per les Festes de Misericòrdia

Es tracta de la Baixada d'Andròmines, organitzada pels Xiquets de Reus i la Colla Gegantera del Carrasclet

02 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Imatge de la Baixada d'Andròmines a Tarragona

    Tarragona21.com

Reus comptarà amb un nou acte per les Festes de Misericòrdia. Els Xiquets de Reus i la Colla Gegantera del Carrasclet han impulsat la primera Baixada d'Andròmines. Es tracta de vehicles fets pels participants, amb un mínim de tres rodes, amb el material que ells desitgin i sense estar motoritzats. La intenció és aprofitar el pendent d'alguns carrers per poder-se desplaçar.

L'acte tindrà lloc el dissabte, 30 de setembre, tot i que l'espai encara no s'ha decidit i es donarà conèixer dies abans de la celebració. Aquest dilluns, 31 de juliol, ha tingut lloc una reunió informativa per explicar a les persones interessades en què consistirà i les bases de l'esdeveniment.

El preu per inscriure's és de 15 euros i es podrà fer entre l'1 i el 10 d'agost. El cost inclou un sopar posterior. Per tal d'apuntar-se cal enviar un correu electrònic a l'organització. androminesreus@gmail.com

Així, cada andròmina podrà comptar, en total, amb un màxim de vuit persones, a més de dos ajudants. Només podran participar majors de 18 anys i és obligatori l'ús de casc. Els organitzadors també han establert que l'andròmina haurà de poder frenar i tindrà una amplada màxima de 250 centímetres d'amplada i 310 d'alçada.

El circuit, que no se sabrà fins pocs dies abans, tindrà unes característiques específiques, amb canvis de direcció i girs de menys de 90 graus, entre d'altres. La prova inclourà una primera part de reconeixement del circuit i després el descens cronometrat. El certamen pretén donar el màxim de premis possibles. Per aquest motiu, es tindrà en compte l'andròmina més ràpida, la més original o la que tingui uns conductors més joves.

Més actes peculiars

Després de la Baixada d'Andròmines i conèixer els guanyadors, tindrà lloc un concurs d'escalar i amuntegar caixes de cervesa.

El nom encara no és definitiu, i els organitzadors cerquen un títol original per aquesta original iniciativa per les Festes de Misericòrdia. En aquest sentit, hi ha un concurs a les xarxes socials de Facebook i Instagram per tal de realitzar propostes.

COMENTARIS (4)

Comentaris

Ton  03 d'Agost de 2017

I potser també de castellà

Pel que es veu també aniria bé fer classes de castellà

Juan  03 d'Agost de 2017

Nuestro ayuntamiento que sabe hacer

Esto es dar prestijio a las fiesta de muestra patrona, que ridiculo hacen, que recuperen actos antiguos y que daban prestijio a la ciudad

Ton  03 d'Agost de 2017

Millor fer cursos de català

Teniu raó Pep. Vist el comentari........ estaria bé fer cursos de català

Pep  02 d'Agost de 2017

No ya res més ha fer

Quina poca imaginació, feu coses de cualitat

Reportatges