Reusdigital.cat estarà inoperatiu per actualitzacions del sistema

20 de Març de 2017, per Redacció

  • Portada de Reusdigital.cat

     

Reusdigital.cat no estarà operatiu a partir de dos quarts de 4 de la tarda d'avui dilluns per actualitzacions tècniques. Els actuals treballs de millores en el sistema requereixen que el portal informatiu no estigui visible durant una estona, entre 1 i 2 hores, aproximadament.

Són millores de seguretat en el sistema intern de Reusdigital.cat, prèvies als canvis de disseny que Reusdigital.cat està preparant amb motiu del seu novè aniversari.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.