Diumenge, 17 de Febrer de 2019

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp amplia la flota de vehicles

Ha adquirit un cotxe nou de la marca Mercedes per 89.977 euros

07 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Imatge del nou vehicle.

    Cedida

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, divisió de l’empresa municipal Reus Serveis Municipals, ha ampliat aquesta setmana la seva flota de vehicles funeraris amb l’adquisició d’un nou cotxe, d’acord al pla d’ampliació i millora dels serveis que presta a la ciutadania.

Es tracta d’un nou model de la marca Mercedes, caracteritzat per una major altura de la cabina en la qual es transporta el fèretre. El vehicle incorpora també una plataforma extraïble i un elevador interior que en facilita la càrrega i descàrrega. Està també preparat per al trasllat específic de diferents models d’urnes. Aquest nou vehicle funerari s’ha adquirit –un cop realitzat el corresponent concurs públic- per un preu de 89.977 euros (més IVA).

Actualment, la flota de vehicles que donen servei al Tanatori Municipal i als Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, està format per cinc cotxes funeraris, dos vehicles adaptats per a la recollida de difunts (de centres hospitalaris, residències, domicilis particulars, entre d’altres espais) i dos turismes per als serveis generals.

El regidor d’Hisenda i Recursos Generals i responsable de Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, Joaquim Enrech, afirma que “l’ampliació de la flota de vehicles ens permet donar un millor servei a la ciutadania durant el trasllat dels fèretres i les urnes, però, sobretot, ens permet oferir millors prestacions i una major comoditat en els desplaçaments dels familiars”.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Enric  07 d'Agost de 2018

menos coches

lo que tenéis que hacer es rebajar el precio de los entierros esto es lo que toca y no mas coches, es una vergüenza que un entierro ( el mas barato ) salga por mas de 3000 euros, una vergüenza de todo el consistorio