Dijous, 28 de Març de 2024

Setze restaurants participaran a la segona edició de les jornades 'Mar i Muntanya'

L'esdeveniment tindrà lloc del 7 al 19 de juliol

06 de Juliol de 2015, per Elisabet Soler
  • Acte de presentació de la 2a edició de les jornades gastronòmiques 'Mar i Muntanya'

    Elisabet Soler

Després de l’èxit de l’any passat, Reus celebrarà la segona edició de les jornades gastronòmiques ‘Mar i Muntanya’, en la qual setze restaurants situats al cor del centre de la ciutat exposaran una oferta gastronòmica que combina productes de proximitat tant de costa com de camp i de muntanya. Aquestes jornades, organitzades per El Tomb de Reus amb la col·laboració de l’Agència de Promoció de Ciutat i el patrocini d’Estrella Damm Inèdit, es realitzaran del 7 al dia 19 de juliol. El preu dels menús, com en la passada edició, oscil·larà entre els 20 i els 40 euros.

Com a novetats d’enguany, cal destacar que el nombre d’establiments participants ha augmentat, ja que en són setze respecte els catorze de l’edició anterior. Els restaurants que pendran part d'aquestes jornades, situats al bell mig de la ciutat, són: Antull, Arrels, Cafè de Reus, Capsa Gaudí, El Círcol, Espai Prioral, Florida, Joan Urgelles, La Giberga, La Glorieta del Castell, La Reineta, Museu del Vermut, Restaurant 2R, Rosa dels Vents, Vermut Rofes i Xarel·lo.

Per altra banda, en aquesta edició les jornades es realitzen més tard que l’any anterior, que es van celebrar al maig. El fet de dur a terme aquest esdeveniment el mes de juliol té l’objectiu d’aprofitar el bon temps i atraure a aquesta iniciativa tots els turistes que visiten Reus en l’època d’estiu.

La presidenta d’El Tomb de Reus, Gemma Moliner, ha explicat que la temàtica de mar i muntanya es va decidir perquè la ciutat de Reus “sempre ha tingut una ànima marinera alhora que unes arrels ben profundes dins la nostra terra”. Moliner també ha volgut fer èmfasi en què aquesta proposta “posa de relleu l’alt nivell dels establiments de restauració del centre de la ciutat”.

Per la seva banda, la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha destacat que el sector de la restauració a Reus té “un pes cada vegada més gran i un nivell molt alt”, per la qual cosa és “un element dinamitzador que cal cuidar i potenciar”. Caelles ha assegurat que aquesta serà una de les línies de futur en el pla d’actuació de l'Agència de Promoció de Ciutat, que consisteix en “unir sinèrgies i potenciar allò que ens fa més rics, més forts i susceptibles de ser visitats”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics