Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Sistaré, escollit entre els 80 millors forns de l'Estat

14 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge dels germans Sistaré, durant la gala

    Cedida

El forn Sistaré va rebre aquest dilluns la distinció d'una estrella a la 'Ruta Española del Buen Pan'. Aquesta nomenament permet als germans Pàmies, propietaris de l'establiment, ser escollits entre els 80 millors forners de l'Estat espanyol.

Fa dos anys, Panàtics i Pan de Calidad, dues entitats de reconegut prestigi dins el sector del pa, van començar la 'Ruta del Buen Pan', amb l’objectiu de donar prestigi, valor i reconeixement als forners que millor treballen. En aquest guardó es valoren tots aquells aspectes que són importants per donar valor al pa artesà de proximitat.

L'Estat compta amb prop de 15.000 forns. D’aquests, se n’han visitat i valorat al voltant de 450 amb visites anònimes amb experiència de compra per part de representants de l'assciació. Així es va fer una primera selecció de 150, per passar posteriorment a una segona selecció més acurada de 80, que són els que finalment han rebut l’Estrella.

Xavier i Tomàs Pàmies Sistaré han manifestat que “ens fa molta il·lusió poder representar Reus una vegada més i ser ambaixadors de la cultura agroalimentària del nostre territori i d’aquesta preocupació tant nostra de fer les coses ben fetes cada dia". Els dos germans han agraït la feina feta de "tot el nostre equip d’obrador i de botigues sense les quals tot això no seria possible".

 

COMENTARIS (0)

Reportatges