S'obre la convocatòria de subvencions per al foment de l’activitat esportiva a Reus

13 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Les subvecions destinaran una gran part dels diners a l'esport base

    Cedida

La regidoria d’Esports ha publicat aquesta setmana al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a la ciutat de Reus per a la temporada esportiva que comprèn des de l’1 de setembre de 2016 al 31 d’agost del 2017.

La convocatòria està dotada amb una partida de 181.000 euros i les sol·licituds es podran presentar fins el 5 de maig de 2017. Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció.

Així, des d'Esports es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions de titularitat privada i les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. La regidoria també tindrà en compte les entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions esportives de titularitat municipal.

El consistori valorarà la participació en activitats esportives regulars d'entitats adscrites a competicions regulades per les federacions esportives o el Consell Esportiu del Baix Camp. L'Ajuntament també donarà subvencions per organitzar activitats esportives extraordinàries desenvolupades fora de les competicions regulars i que tinguin com a objectiu la promoció de l'esport base.

Pel que fa al transport es valoraran les activitats esportives regulars o extraordinàries, desenvolupades per les entitats en competicions oficials individuals o d’equip a nivell internacional, estatal o català i que requereixin de transport per als desplaçaments.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.