Dimecres, 20 de Juny de 2018

S'obre la convocatòria de subvencions per al foment de l’activitat esportiva a Reus

13 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Les subvecions destinaran una gran part dels diners a l'esport base

    Cedida

La regidoria d’Esports ha publicat aquesta setmana al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a la ciutat de Reus per a la temporada esportiva que comprèn des de l’1 de setembre de 2016 al 31 d’agost del 2017.

La convocatòria està dotada amb una partida de 181.000 euros i les sol·licituds es podran presentar fins el 5 de maig de 2017. Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció.

Així, des d'Esports es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions de titularitat privada i les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. La regidoria també tindrà en compte les entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions esportives de titularitat municipal.

El consistori valorarà la participació en activitats esportives regulars d'entitats adscrites a competicions regulades per les federacions esportives o el Consell Esportiu del Baix Camp. L'Ajuntament també donarà subvencions per organitzar activitats esportives extraordinàries desenvolupades fora de les competicions regulars i que tinguin com a objectiu la promoció de l'esport base.

Pel que fa al transport es valoraran les activitats esportives regulars o extraordinàries, desenvolupades per les entitats en competicions oficials individuals o d’equip a nivell internacional, estatal o català i que requereixin de transport per als desplaçaments.

COMENTARIS (0)

Reportatges