Diumenge, 24 de Març de 2019

Surt a concurs la direcció artística del Festival Trapezi

L'actual director, Leandro Mendoza, finalitza el contracte enguany

07 de Març de 2018, per
  • Imatge d'un espectacle del Trapezi, l'any passat

    ACN

L'Ajuntament de Reus ha anunciat la licitació de la direcció artística del Festival Trapezi per a les edicions dels anys 2019 i 2020. L'actual director, Leandro Mendoza, finalitza enguany el contracte i el consistori obre el concurs abans de presentar l'edició d'aquest 2018 per tal que hi hagi marge de maniobra per preparar el certamen en un futur. De fet, però, Mendoza pot optar a tornar-se a presentar si ho considera oportú. 

El pressupost de licitació és de 70.180 euros amb IVA inclòs i tindrà una durada de 2 anys. El termini de presentació d'ofertes finalitza el 22 de març a les 2 del migdia. Així mateix, el contracte admet una pròrroga de fins a dues anualitats més. 

Projecte de formació

L'Ajuntament de Reus va descartar de forma definitiva el projecte del Giny. En referència a la formació de circ, la regidora de Cultura de l'Ajuntament, Montserrat Caelles, va explicar que es pretén integrar dins del Trapezi. La regidora de Cultura va expressar en el seu moment que tot el que gira al voltant del circ no ha de ser necessàriament a través d'un equipament cultural.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges