Tallen la circulació al carrer Alt de Sant Salvador per retirar runes d'un habitatge esfondrat

Està previst que les feines durin els pròxims tres dies

18 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Imatge de la runa al carrer Alt de Sant Salvador

    Jaume Garcia

La circulació de vehicles al carrer Alt de Sant Salvador, de Reus, està tallada des d'aquest dimarts, a les 8 del matí, i els vehicles no hi podran circular, com a mínim, fins aquest dijous, 20 d'abril. El motiu d'aquest tall és la retirada de runa d'una casa esfondrada al número 7, el passat 16 d'octubre, segons informen fonts municipals. El succés a l'immoble, que estava deshabitat, no va provocar ferits i l'arquitecte municipal va dictar una ordre d'enderroc que ara es compleix.

Les obres per enderrocar la part més afectada de l'habitatge es van iniciar el mateix dia, al seu interior, però ara es necessita espai per terure la runa i reforçar la façana.

 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.