Dimarts, 26 de Març de 2019

Un avís dels veïns a la Urbana impedeix l'ocupació il·legal d'un pis a Reus

Els fets han tingut la nit d'aquest passat dimecres al carrer de la Costa Daurada, amb la identificació de cinc individus per part dels agents del cos

13 de Setembre de 2018, per Redacció
  • Imatge del carrer de la Costa Daurada

    Google Maps

Segons ha informat la Guàrdia Urbana de Reus, dues patrulles del cos municipal de seguretat han evitat aquest passat dimecres l'ocupació il·legal d'un immoble situat al número 5 del carrer de la Costa Daurada. L’actuació ha tingut lloc cap a tres quarts d'11 de la nit i ha estat possible gràcies a l’avís d’uns veïns, s'ha detallat.

Quan els agents han arribat al lloc, i sempre segons el relat policial dels fets, s’han trobat dos panys trencats i un a mig instal·lar. Els guàrdies han identificat cinc persones (dues de les quals menors d'edat) com a presumptes ocupants il·legals. Finalment, els agents han senyalitzat l’immoble amb cinta policial adhesiva per evitar ocupacions il·legals, a l’espera de què la propietat de l’habitatge adopti les mesures de tancament adients.

La Guàrdia Urbana ha instruït diligències judicials per un delicte d’usurpació amb danys.

El ràpid avís per part de la ciutadania davant possibles casos d’ocupacions il·legals "facilita als cossos policials evitar que s’acabin materialitzant", s'ha assenyalat des del consistori a través d'un comunicat. En aquest sentit, s'ha subratllat l'existència d'un díptic amb "les recomanacions recollides amb informació de com actuar, de manera conjunta i coordinada, en cas d’ocupació d’habitatges i per prevenir aquests fets". El document en qüestió és el resultat de la feina desenvolupada entre la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) i l'Ajuntament.

COMENTARIS (0)