Dimarts, 19 de Març de 2024

Un gest solidari a favor del Banc d'Aliments

Un treballador d'una empresa tarragonina dóna 100 quilos de menjar a l'entitat

26 de Desembre de 2017, per Josep Gallofré
  • El Víctor, en el moment de la donació dels aliments als voluntaris

    Cedida

Víctor González és un treballador de l'empresa Sekisui, situada a la Canonja i que paga el sopar als empleats que treballen en els torns de les nits de Nadal i Cap d'Any. Enguany, però, el Victor ha decidir no gaudir dels àpats i fer un gest solidari. Ha preferit renuncia-hi i donar l'import íntegre al Banc d'Aliments de la demarcació de Tarragona, amb seu a Reus, en forma de menjar. "Aquest any estàvem sols la meva dona i jo i no hem pogut anar al poble perquè jo treballava. Vull sopar amb la meva parella encara que siguin les 8 de la tarda i, per no desaprofitar l'àpat de l'empresa, vaig preferir canviar el valor del menjar per als més necessitats", explica González a Reusdigital.cat. Una truita de patates amb amanida va ser l'opció escollida per la parella per sopar a la Nit de Nadal.

A més, junt amb la seva dona, han decidit fer una aportació extrordinària a l'associació. D'aquesta forma, entre l'import dels àpats nadalencs i la seva solidaritat particular han donat més de 100 quilos d'aliments que ajudaran als que més ho necessiten en aquest Nadal. Víctor González ja coneixia el Banc d'Aliments amb anterioriat: "Sempre he donat quelcom durant el Gran Recapte i al meu club de muntanya, el CE Trail Tarraco, també col·laborem amb ells".

El tarragoní té clar que "els anys que em toqui treballar, sigui la nit de Nadal o Cap d'Any tornaré a donar els diners". Així mateix, no dubta que "seguiré fent donacions personals i ajudant amb el meu club". Des del Banc dels Aliments s'han mostrat "molt agraïts pel gest del Victor".

Durant les dates nadalenques, el Banc d'Aliments incrementa la seva tasca per satisfets als que més ho necessiten. A principis de desembre va organitzar el Gran Recapte, i va superar la recaptació de 500.000 quilos de menjar a la demarcació de Tarragona, amb la col·laboració de 4.300 voluntaris i 400 punts de recollida.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics