Dilluns, 24 de Setembre de 2018

Un plat del restaurant Color d’olor de poma de Reus, finalista al concurs ‘El Plat preferit dels catalans’

16 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge del plat del restaurant Color d’olor de poma

    Cedida

La proposta culinària del Restaurant Color d'olor de poma de Reus és una de les finalistes  del concurs 'El Plat preferit dels catalans' organitzat per la revista Cuina i elaborat a partir de productes amb Denominació d’Origen Protegides i Indicacions Geogràfiques Protegides.

Vint-i-dos restaurants van presentar-se al concurs, on després d'una primera ronda de votacions van quedar 2 a la final. El plat presentat a concurs pel restaurant reusenc és un preparat de mandonguilles de peus de porc i avellanes amb sípia i rovellons, que representa la DOP Avellanes de Reus.

Es pot votar fins al diumenge, 19 de novembre, a les 10 del matí. En aquest dia, a les 3 de la tarda, es proclamarà el guanyador en el marc del Fòrum gastronòmic, a Girona.

El vot per escollir el ‘plat preferit dels catalans’ cal fer-lo en aquest enllaç.

COMENTARIS (0)