Dilluns, 21 de Gener de 2019

Un vermut solidari a la Casa Rull recaptarà fons per a una associació de suport als malalts mentals i els seus familiars

Serà aquest proper dissabte, de 12 a 2 del migdia

12 de Juny de 2018, per Redacció
  • La festa es durà a terme aquest proper dissabte, 16 de juny

    Reusdigital.cat

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus dóna suport al vermut solidari organitzat per l’Associació de familiars de malalts mentals doctor Francesc Tosquelles, amb la col·laboració de Vermuts Miró, Restaurant l’Estel i IMMorell, aquest dissabte, 16 de juny, des de les 12 i fins a les 2 del migdia a la Casa Rull de Reus.

A més de vermut, està previst que parli el reconegut periodista Xavier Graset i que hi hagi actuacions musicals en directe a càrrec de Joan Masdéu, Xeic i The Blackslats Mini Band. L’entrada és gratuïta i es pot col·laborar amb un Vermut Solidari per 3 euros. Els beneficis obtinguts aniran destinats al Servei de Respir de l’entitat, que ofereix la possibilitat que les persones amb problemes de salut mental gaudeixin d’un recurs lúdic i cultural atractiu, d’interès per a elles i per a les seves famílies. En concret, es realitzen dues sortides anuals de cap de setmana sencer des de l’any 2012.

Des de fa anys, la regidoria de Benestar Social, mitjançant el programa de les persones amb discapacitat, i l’Associació de familiars de malalts mentals doctor Francesc Tosquelles treballen de manera conjunta, a través d'un conveni, a favor de millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i de les seves famílies.

COMENTARIS (0)

Reportatges