Dijous, 16 d'Agost de 2018

Una cinquantena de vermuts catalans, a prova als Premis Vinari

El jurat d'enguany ha estat format exclusivament per membres de l'Associació Catalana de Sommeliers

11 de Juny de 2018, per Redacció
  • Un instant del tast d'aquest dilluns

    Cedida

Aquest dilluns s'ha dut a terme al pavelló dels distingits de l'Institut Pere Mata de Reus la fase de tast de la quarta edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans que ha vist competir 50 referències d'arreu de Catalunya. L'acte de lliurament de premis es farà aquest proper dijous 14 de juny, al mateix lloc.

Una de les novetats del certamen és que el jurat ha estat format exclusivament per membres de l'Associació Catalana de Sommeliers, que han avaluat a cegues els productes a partir de criteris visuals, olfactius i gustatius. Han compartit espai amb membres del club del Bàrman de Catalunya que han triat, també a cegues, quin dels vermuts participants és el millor per elaborar còctels.

La regidora de Turisme i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha donat la benvinguda a la ciutat de Reus als diferents membres del jurat i els ha encoratjat en la tasca d'escollir quins són els millors vermuts catalans, un projecte, els Premis Vinari, que complementa i s'afegeix a les diferents línies de promoció dels productes que identifiquen la ciutat. L'acte de lliurament dels Premis Vinari es realitzarà aquest dijous i estarà presentat per l'actriu i comunicadora Txe Arana.

Els Premis Vinari dels vermuts catalans van néixer l'any 2014 amb la inquietud de revaloritzar un producte tradicional del país com és el vermut, elaborat en diversos cellers catalans seguint diverses fórmules i estils. Organitzat pel portal Vadevi, compta amb el suport de Reus Promoció i la col·laboració de la marca de sifons Sanmy-Geiser, de l'Associació Catalana de Sommeliers, el Club de Bàrmans de Catalunya i gràfiques Varias.

COMENTARIS (0)

Reportatges